The Bootycamp

over Elysa Eid

Hi babe! Wat leuk dat je hier bent! Ik ben Elysa, jouw virtuele fitness coach/bestie.

Enkele jaren geleden was ik begonnen met het trainen, met focus op het behoud van mijn vrouwelijke rondingen. Ik merkte dat ik deze doelstelling met veel andere vrouwen deelde. Hierom ben ik mij gaan verdiepen in krachttraining & voeding.

Ik kreeg de kans om mijn populaire BBB workouts op verschillende sportscholen te geven en dit vond ik ENORM leuk. Deze unieke workout methode combineert muzikale ritmes met BBB (Buik, Billen, Benen) focus oefeningen. Met deze populaire workouts wist ik mijn lessen tot 3 weken van te voren volledig volgeboekt te krijgen. Mijn passie is uitgegroeid tot de leukste online workout platform voor dames: The Bootycamp.

Naast mijn passie voor groepslessen geven, ben ik personal trainer, online fitness coach en voedingsconsulent. Het mooiste wat ik als trainer kan meegeven aan mijn klanten is zelfliefde en zelfverzekerdheid. Desondanks we bij The Bootycamp de beste workouts geven voor het shapen van je booty, gaat het om veel meer dan alleen een mooi lichaam hebben met een strakke booty. Mijn focus is dat jij je ontwikkeld tot een zelfverzekerde vrouw, mama, zus of partner die zelfliefde uitstraalt als je in de spiegel kijkt. Deze vorm van zelfliefde uit zich ook in het verzorgen van je lichaam door middel van beweging.

Na meer dan 1000 dames te hebben getraind, gemotiveerd en uitgedaagd het beste uit hunzelf te halen, weet ik zeker dat ik jou hierin ook kan helpen!

Wat kan ik verwachten van The Bootycamp?
Allereerst: PLEZIER. We willen dat de workouts zo leuk zijn, dat je niet eens meer door hebt dat je kcal verbrand!
UITDAGEND! We hebben lessen voor elk sportniveau, een ieder is welkom. Je hebt voldoende keus om jezelf te blijven uitdagen.
Last but not least; INFORMATIEF: We willen je altijd meer geven dan je verwacht. Met de trainingen streven wij ernaar om je te onderwijzen wat de juiste technieken zijn en hoe je deze beweging uitvoert,, zodat je het meeste uit elke afzonderlijke oefening haalt.

Join Waitlist Laat jouw email adres achter en we houden je op de hoogte.